Ons toegewijde team

Merel Geenjaar
Managing Partner

Na mijn studie aan de Haagse Hogeschool en 10 jaar ervaring met huisvestingsprojecten ben ik medeoprichter van For Real. Een bedrijf waarin we met begrip voor de omgeving, onze opdrachtgevers adviseren en begeleiden met hun huisvestingsvraagstukken.

Een opdrachtgever optimaal adviseren en ondersteunen tijdens het project en daardoor een relatie voor het leven opbouwen, dat is mijn ultieme doel. Daarom steek ik er veel energie in om de opdrachtgever goed te leren kennen en de essentie van de vraagstelling helder te formuleren.  Ik wil begrijpen in welke organisatie dit project zich afspeelt. Waar liggen aandachtsgebieden of gevoeligheden? Door vervolgens het organisatiekarakter centraal te stellen ontstaat er een huisvestingsproject op maat. Ik hecht aan korte lijnen en eerlijke, concrete communicatie.

Christiaan de Roode
Managing Partner

Na mijn studie aan de TU Delft en ruim 20 jaar ervaring in het werkveld ben ik medeoprichter van For Real. Een bureau waar we met oog voor de omgeving en focus op de relatie met onze opdrachtgevers, kwalitatief hoogwaardige projecten begeleiden.

Zodra ik in een nieuwe omgeving aan de slag ga, is mijn eerste prioriteit het begrijpen van de motivaties van de mensen die zaken tot stand gaan brengen. Mensen moeten vooral die dingen doen die ze van nature opzoeken, waardoor ze gemotiveerd en gepassioneerd raken. Mijn Rotterdamse achtergrond schijnt af en toe door in de drang om pragmatiek de boventoon te laten voeren.

Joost Bakker
Project Manager

Tijdens mijn studie Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam vond ik mijn passie in vastgoed, met name het raakvlak tussen de gebruikers en het gebouw. Deze passie krijgt inhoud bij For Real, waar we onze klanten van A tot Z begeleiden en adviseren bij huisvestingsvraagstukken en uiteindelijk een kantoor dat naadloos aansluit op hun organisatie. Dat is toegevoegde waarde. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we samen met opdrachtgevers de tijd nemen voor een goed voortraject. Op deze manier leren alle partijen elkaar goed kennen, ontstaat er vertrouwen en is het beoogde projectresultaat duidelijk. Dat is de sleutel tot succes. 

Ik hecht veel waarde aan het investeren in persoonlijke relaties, hierdoor kan ik de opdrachtgever en de huisvestingsvraag beter begrijpen en verwachtingen op de juiste manier sturen. Of nee, waarmaken!!

Gaby Gelderblom
Project Manager

Na mijn studie Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam, kon ik direct aan de slag bij For Real. Het enthousiasme, van mijn inmiddels collega’s werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat For Real ook zo voelt als de naam doet vermoeden, echt. De samenwerking is open, direct en bovenal heel leerzaam. 

Het doorgronden van de klant, de organisatie en de daarbij behorende (huisvestings)behoefte is voor mij de reden dat ik op de juiste plek zit. Bij For Real krijg ik de kans dit te doen voor verschillende klanten met verschillende behoeften en wensen. Want hoe gaaf is het om iets te realiseren waar de eindgebruiker echt bij gebaat is. 

REAL STORIES

We zijn trots op onze opdrachtgevers en onze projecten. Daarom willen we ons verhaal delen