'For Real has assisted us with valuable and

knowledgeable advice and guidance in

establishing our new office.'

Sander Ouwerkerk - Director Business Development

New Motion

Houthavens, Amsterdam

Kantoor

1.600 m2

Projectmanagement en huisvestingsadvies

Uitdaging

New Motion is een aanbieder van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de snelle groei die New Motion kent was men de fase van startup, én het pand aan de Keizersgracht, ontgroeid. For Real is gevraagd New Motion te begeleiden tijdens deze nieuwe stap. De grootste uitdagingen waren het beperkte budget, het korte tijdsbestek van realisatie en de overname van New Motion door Shell kort voor de verhuizing.

Aanpak

Het Ontwerpgebouw, onderdeel van ImageWharf in de Houthavens van Amsterdam, is na een zorgvuldige selectie uit de bus gekomen als het nieuwe kantoor van New Motion. Met name de mogelijkheid om een elektrische auto het kantoor in te rijden was bepalend voor deze keuze.

Het kantoor is middels turnkey levering door de ontwikkelaar aangeboden aan New Motion. For Real heeft tijdens het ontwerp- en bouwproces de belangen van New Motion vertegenwoordigd. Dit heeft geresulteerd in een prachtig industrieel kantoor dat past bij de volgende fase van New Motion.

Resultaat

Het kantoor is opgeleverd in december 2017. Vanwege de krappe planning zijn er nog een hoop zaken achteraf gerealiseerd, For Real heeft New Motion hierbij ondersteund.

REAL STORIES

We zijn trots op onze opdrachtgevers en onze projecten. Daarom willen we ons verhaal delen