A relationship doesn’t have to be perfect,

it just has to be REAL

For Real is een bureau voor huisvestingsadvies, project management en vastgoedvraagstukken. We helpen gebruikers hun huisvesting in lijn te brengen met organisatorische ambities en adviseren eigenaren over verbetering in hun portefeuille die leiden tot meer tevreden of nieuwe huurders.

Gebruikers dagen wij uit na te denken over waar huisvesting kan bijdragen aan veranderingen die in hun organisatie moeten worden bewerkstelligd om doelstellingen te behalen. Of juist waar huisvesting sterk afwijkt van de ambities die er zijn en hoe de huisvesting aangepast kan worden voor het optimale resultaat.

Met eigenaren kijken we met onze kennis van de huurdersmarkt waar verbeteringen in hun gebouwen doorgevoerd kunnen worden om de marktvraag optimaal te kunnen bedienen en de kans op verhuur te vergroten. 

En dan ontwerpen. Een goede werkomgeving met de juiste faciliteiten, de techniek die daarvoor nodig is en een sfeer die past bij het gevoel dat er in het bedrijf of gebouw moet zijn. Als het ontwerp staat gaan we uitvoeren. Vlot, schoon, krachtig, met oog voor de omgeving waarin we ons bevinden. Met aandacht voor de opdrachtgever, medewerkers en voor de mensen die het realiseren. En als het klaar is? Dan gaan we nog even door. Want we willen zeker weten dat de resultaten die we in de boardroom bedachten, worden gehaald. Duurzaam worden gehaald. Pas dan zijn we trots, en komen we graag terug.

Our philosophy

Geen snelle successen maar langdurig samenwerken met onze opdrachtgevers om te doorgronden wat de precieze behoefte is. Dan wordt niet alleen het resultaat goed maar ook de weg er naartoe aangenaam en blijft er ook een mooie relatie over.

The way we work is unique

Een permanente focus op de verwachting van de opdrachtgever. We willen begrijpen wat de harde eisen zijn maar juist ook de zachte eisen willen we snappen. In welke sfeer speelt het proces zich af en daar passen we onze werkwijze op aan.

Burning passion

Mooie projecten begeleiden met interessante mensen, vanuit een hecht team. Dat is wat wij het liefste doen.

Christiaan de Roode

Na mijn studie aan de TU Delft en ruim 20 jaar ervaring in het werkveld ben ik medeoprichter van For Real. Een bureau waar we met oog voor de omgeving en focus op de relatie met onze opdrachtgevers, kwalitatief hoogwaardige projecten begeleiden. 


Zodra ik in een nieuwe omgeving aan de slag ga, is mijn eerste prioriteit het begrijpen van de motivaties van de mensen die zaak tot stand gaan brengen. Mensen moeten vooral die dingen doen die ze van nature opzoeken, waardoor ze gemotiveerd en gepassioneerd raken. Mijn Rotterdamse achtergrond schijnt af en toe door in de drang om pragmatiek de boventoon te laten voeren. 

Merel Geenjaar

Na mijn studie aan de Haagse Hogeschool en 10 jaar ervaring met huisvestingsprojecten ben ik medeoprichter van For Real. Een bedrijf waarin we met begrip voor de omgeving, onze opdrachtgevers adviseren en begeleiden met hun huisvestingsvraagstukken. 

Een opdrachtgever optimaal adviseren en ondersteunen tijdens het project en daardoor een relatie voor het leven opbouwen, dat is mijn ultieme doel. Daarom steek ik er veel energie in om de opdrachtgever goed te leren kennen en de essentie van de vraagstelling helder te formuleren.  Ik wil begrijpen in welke organisatie dit project zich afspeelt. Waar liggen aandachtsgebieden of gevoeligheden? Door vervolgens het organisatiekarakter centraal te stellen ontstaat er een huisvestingsproject op maat. Ik hecht aan korte lijnen en eerlijke, concrete communicatie.

Lotte Nagel

Zowel tijdens mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam als bij mijn werk voor een architect heb ik ervaring opgedaan met huisvestingsprojecten. Met kennis uit de vormgeving- en managementhoek begin ik bij For Real in de rol van projectmanager. Een bedrijf dat voor mij de ideale omgeving vormt om in een prettige samenwerking mijn kennis in de praktijk te brengen.

Mede door mijn bouwkundige achtergrond is een rol in het projectmanagement mij op het lijf geschreven. Bij het oplossen van huisvestingsvraagstukken hecht ik waarde aan de belangen van de gebruiker. Door deze in kaart te brengen en aan te laten sluiten op de doelstellingen van de organisatie ontstaat de optimale werkplek. Open communicatie, creatief- en oplossingsgericht denken zijn voor mij de middelen om dit te bereiken.

Joost Bakker

Na mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik begonnen bij For Real. Een adviesbureau waar wij als team werken aan de optimale afstemming tussen mens en omgeving, om daarmee waarde toe te voegen aan uw organisatie.

Ik haal mijn enthousiasme uit het vinden van de juiste combinatie tussen mensen en huisvesting, met als uiteindelijk doel het creëren van een ideale werkomgeving. Dit doen wij met de beschikbare financiële middelen en de menselijke behoefte in gedachten. Met mijn achtergrond in gastvrijheid heb ik oog voor het realiseren van de juiste beleving en het managen van verwachtingen. Wat wil een organisatie uitstralen, en hoe kan deze gewenste uitstraling verweven worden in de huisvestingsstrategie? Dit zijn vragen die wij voor u kunnen beantwoorden.

Contact Us

We're happy to help. Shoot us an email and we'll get back to you asap. Promised.

Start typing and press Enter to search