Taking a smooth turn

De juiste afslag nemen, dat is belangrijk voor elk succesvol bedrijf. Geen haakse bocht, maar een duidelijke weg die voor iedereen te volgen is. En For Real neem die smooth turn. Op 1 oktober 2017 maakt het team van For Real de overstap naar JLL Nederland.

Het verzoek om met elkaar over te stappen naar JLL en daar deel uit te gaan maken van de afdeling Project and Development Services hebben we als team goed overwogen. Hierbij stond, zoals u van ons gewend bent, het belang van onze klanten voorop. Wij zijn enorm enthousiast over de kansen die het onze klanten en ons als team biedt.

De beslissing was desondanks lastig. We zijn niet over één nacht ijs gegaan. For Real gaat als een speer, we hebben veel plezier en zijn trots op wat we doen en met wie. Daar staat tegenover dat er voor Joost en Lotte veel kansen liggen in een grotere organisatie en dat Merel en Chris verantwoordelijkheden krijgen die inhoudelijk beter bij hen passen. Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt uit twee geweldige situaties.

Concreet betekent dit dat eind 2017 For Real zal ophouden te bestaan. Onze aanpak, werkstijl, kennis en ervaring nemen we mee naar JLL. Lotte en Joost krijgen de rol van junior projectmanager, Merel stroomt in als associate director en Chris gaat als national director het team P&DS in Nederland leiden, dat straks uit twaalf mensen bestaat.

We bedanken u voor de samenwerking, de gesprekken en het vertrouwen in For Real, maar we nemen geen afscheid. Onze aanpak, werkstijl, kennis en ervaring nemen we naar JLL. We kijken ernaar uit om deze samenwerking vanuit JLL voort te zetten!

Met vriendelijke groet,
Lotte, Joost, Merel, Chris

Hi, I am Christiaan de Roode,

Managing partner of For Real and I live in Ridderkerk. You can contact me at christiaan@forreal.nl or give me a call at +31 6 20 210 740. For more info visit our website at www.forreal.nl.

Logo-white-150

Hi, I am Merel Geenjaar,

Managing partner of For Real and I live in Sassenheim. You can contact me at merel@forreal.nl or give me a call at +31 6 52 697 311. For more info visit our website at www.forreal.nl.

Logo-white-150
Contact Us

We're happy to help. Shoot us an email and we'll get back to you asap. Promised.

Start typing and press Enter to search